Ina System
Ina System Bulgaria

Философия на компанията

Корпоративна философия:

Качеството е от жизненоважно значение за дадено предприятие, а услугите са неговото богатството.

Компанията изисква технологични иновации, като същевременно предоставяме на нашите клиенти с персонализирани и кастъмизирани услуги, така че до голяма степен да отговарят на различните нужди на различните предприятия.

Ориентирани към клиента, създаване на цялостна мрежа за обслужване на клиенти, използване на удовлетвореността на клиентите, като мярка за качеството на стандартите за обслужване на предприятието.

Корпоративна характеристики:

Внимателно обслужване на клиенти: отговорен монтаж, обучение и отстраняване на грешки; Пълно софтуерно и хардуерно техническо обучение; Бързи следпродажбено обслужване и доставка на необходимите резервни части; Онлайн информация и бързо разрешаване за софтуерни и хардуерни проблеми. Ние имаме лоялен екип, лоялни клиентска база и лоялни доставчици.

Корпоративна ангажименти:

  1. INA е наясно, че да е отличен един продукт не е важно само неговото качество, но също така е важно и осигуряването на бързо и професионално обслужване!
  2. INA се придържа много стриктно към предоставяне на клиентите на продукти, от които се нуждаят и тези продукти да отговарят на техните изисквания!
  3. Ние в INA гарантираме, че нашите сервизни инженери могат незабавно да осигурят пълно обслужване на нашите клиенти (монтаж, отстраняване на грешки, поддръжка, обучение и други следпродажбени услуги)!
  4. Ние в INA вярваме, че обслужването е изключително важно! Доставка на продукта до клиента е краят на сделка за продажба, но началото на едно партньорство! Постигането на удовлетвореност на клиентите, е нашата мисия!
Контакти
Ina system

Телефон:
+359 887 210 302

Ina systemIna systemIna systemIna systemIna system
Copyright © 2011 Ina System. All rights reserved | Изработка на сайт Макс График